Despre noi

Royal Gentleman Tailor este un important creator și retailer de modă care oferă îmbrăcăminte și accesorii inconfundabile pentru bărbați.

ROYAL GENTLEMAN TAILOR,  se adresează acelor persoane îndrăznețe, pentru care calitatea e prioritară. Clienții noștri sunt mereu bine îmbrăcați, exprimându-și personalitatea prin vestimentație.

Pentru echipa Royal Gentleman, aspectul exterior nu reprezintă o constrângere, ci plăcerea de a ne regăsi într-un stil unic.

Adrian Pancea este designer-ul care a pus bazele acestui brand, având ca inspirație stilul său. Prin Royal Gentleman Tailor, Adrian Pancea propune o abordare distinctă a ținutelor masculine, culoarea și eleganța fiind cuvintele definitorii pentru articolele vestimentare pe care le crează. 

Schimbarea pe care Adrian Pancea o propune nu este referitoare doar la stil, ci și la modul în care bărbații privesc costumele și modul în care le asociază cu diferite evenimente. De-a lungul anilor, prin multitudinea prezentărilor de modă, a evenimentelor organizate și prin imaginea proprie, Adrian a reușit să fie un trend-setter și să arate că ținutețe propuse de el sunt ideale în viața de zi cu zi. 

Adrian Pancea, prin intermediul Royal Gentleman Tailor, a reușit să reinventeze un stil vestimentar elegant și să-l ancoreze în realitatea secolului XXI.