Plata si livrare

Plasarea unei comenzi

Plasarea unei comenzi se realizeaza fie online, prin intermediul contului dvs. de pe site, fie pe email, fie telefonic. Pentru a plasa comenzi pe site, trebuie sa navigati printre produse, adaugati in cos produsele dorite, iar cand ati terminat de adaugat produse, accesati sectiunea „Cos” pentru a finaliza comanda. In aceasta sectiune aveti detalii legate de continutul cosului dvs. (produse, cantitate, pret) pe care le puteti edita, informatii legate de transport si costul acestuia. Urmeaza apoi o sectiune unde trebuie sa completati datele de facturare (obligatoriu cel putin numar de telefon, strada si numar, localitate si judet) si datele de livrare (daca adresa de livrare difera de adresa de facturare). Apoi puteti finaliza comanda apasand butonul „Plaseaza comanda”.

Livrarea comenzii

Dupa ce ati plasat o comanda pe site, va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. Odata confirmata comanda, ea va fi pregatita si predata curierului pentru livrare. Livrarea dureaza de obicei intre 24-72 de ore (depinde de localitatea unde se livreaza comanda) si se face prin curier rapid. Plata comenzii se face prin ramburs la curier.

Comenzile cu livrare in localitatile din aria de acoperie a curierului, indiferent de valoare, beneficiaza de transport gratuit.

Pentru comenzile cu livrare in localitatile din afara ariei de acoperie a curierului, se percepe o taxa de 15 lei pentru livrare.


In anumite situatii, daca suma totala a comenzii este prea mare, se poate solicita plata unui avans pentru comanda respectiva prin transfer bancar.