Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: 25.04.2019.

Introducere

ROYAL GENTLEMAN TAILOR protejeaza confidentialitatea datelor utilizatorilor inregistrati pe site, precum si a actiunilor efectuate de utilizatori pe site, in conformitate cu legile in vigoare.
Prin folosirea acestui website de catre dvs. acceptati explicit termenii si conditiile de utilizare, precum si politica de confidentialitate. 
Cititi si detalierea aspectelor privitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, aceasta fiind de asemenea parte integrantă din prezenta Politica de Confidentialitate alături de Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor ROYAL GENTLEMAN TAILOR . 
ROYAL GENTLEMAN TAILOR protejeaza dreptul la imagine si intimitate a utilizatorilor acestui site. Dorim sa oferim utilizatorilor site-ului, servicii online sigure, care sa nu afecteze in mod negativ, sub nici un aspect, viata privata a acestora.

Informatiile cu caracter personal inregistrate de catre utilizatori sunt destinate utilizarii de catre administratorii site-ului si sunt comunicate numai proprietarilor sau autoritatilor publice in cazul in care acestea o cer in mod explicit pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi sau orice alte probleme (cum ar fi modificarea datelor incorecte care nu se poate face din pagina ‘Contul meu’ sau folosirea de catre alte persoane a datelor dvs. personale) contactati-ne la adresa de email de la pagina de contact.

Definitii

date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;
prelucrarea datelor cu caracter personal – orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea;
stocarea – pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;
operator – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;
tert – orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita sau persoanele care, sub autoritatea directa a operatorului sau a persoanei imputernicite, sunt autorizate sa prelucreze date;
GDPR – este prescurtarea regulamentului UE nr.679/2016 aplicabil din 25 mai 2018 la nivelul intregii Uniuni Europene precum si in orice alt stat din lume unde se folosesc date personale ale cetateniilor UE.

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea acestora

Va rugam sa cititi sectiunea GDPR privind prelucrarea datelor cu caracter personal pentru detalii despre Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Reguli privind accesarea site-ului

Utilizatorul accepta ca administratorul site-ului poate stabili reguli si limitari privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor si a continutului anumitor sectiuni ale site-ului se realizeaza folosind numele de cont si parola.